Halalan Thoiyyiban. 100% Produk Muslim & Bumiputera.

Kicap enaq ni mmg sedap..saya sangat puas hati..sekarang saya dan keluarga sudah bertukar sepenuhnya kepada kicap enaq..kami hantu kicap sbb bila makan mesti kena ada kicap

Mohammad Zaim

Mula-mula nampak kicaq Enaq kat fb. Pastu try cari jumpa kat supermarket dekat rumah. Balik cuba memang terbaik. Sedap buat goreng, cili kicap, makan dengan nasi putih pun boleh. Terbaik la. Sesuai dengan namanya "Enaq". Semoga perniagaan kicap Enaq terus maju jaya. Support Muslim's product. Terbaik.

Noorashiqien Ishak

Kali pertama makan Ayam Masak Kicap di rumah kawan, saya rasa sedap semacam lauk tu. Saya tanya dia guna kicap apa ni, lepas tu kawan kata kicap viral. Dia kata sedap dan murah. Terus bagi saya sebotol untuk bawa balik. Saya terkejut sebab harga begitu murah.

Farhah Dome

First time makan kicap Enaq masa balik kampung, tanya adik kicap apa ni sedapnya.. tuang x tgk botol pun... hehe... bila dh rasa sedap terus suka ngan rasa kicap Enaq, masa tu makan kicap manis... balik dr kmpg mak bagi kicap masin Enaq buat makan kt rumah sy... skrg kami sekeluarga guna kicap Enaq je... mmg sedap dan Enaq.... murah plak tu.... terbaik Enaq

Azreen Izwan

Assalam semua..1st time ternampak kicap pedas enaq ni di fb..so saya pergi cari dikedai2 susah nak jumpa..kebetulan pergi beli barang dapor di Giant..ternampak pulak..apa lagi beli la sebotol(nak cuba dulu)..bila dah cuba sekali..memang nak lagi la..bila habis stok..pergi Giant nak beli..tak ada stok pulak..dah tak tahu nak cari kat mana..satu hari pergi ke pasar tani..jumpa pulak..apa lagi..beli la..sekarang ni mesti ada stok kat rumah..cicah dengan apa pun sedap..ikan goring..ayam goring..keropok pun ok..memang terbaik la..terima kasih Kicap Pedas Enaq..

Saliza Yusof

Saya dah cuba kicap manis enaq dan kicap pedas enaq. Memang terbaik!! Rasanya sangat dbomm. Anak anak saya cukup suka kalau saya buat ayam masak kicap menggunakan kicap manis enaq. Habis licin! Makan pisang goreng atau buah buahan mcm jambu dengan kicap pedas enak pun best! Tak payah tumbuk cili, gula dan garam dah. Semua secukup rasa dalam satu botol. Pada yang belum cuba lagi tu, cepat2 lah cuba. Saya bagi 5 bintang!!

Liza Latiff

Pertama kali cuba produk ini setelah diperkenalkan oleh anak saudara.. Sehingga kini.. Kekal jatuh hati pada keenakannya yang tersendiri.Menggunakan soya *non GMO*adalah pilihan terbaik untuk keluarga saya. Paling mengujakan... Packaging yang npk international.. Botol kaca segiempat bersama label hitam yang mampu berdiri sebaris produk tersohor lain. Tahniah!!!

MassAyyub Alhaj

First time rasa sos cili Enaq memang unik dan sedap. Lepas ni tak cari dah yg lain. 😁 Everybody in the family love it . Packaging pun nampak pro setanding dgn international brand.

Rozila Ahmad

Salam,terima kasih kepada pengusaha Enaq sauce kerana produk yang baik dan sihat.Sebelum ini kicap lain sering buat saya sakit kepala sbb alah MSG,sekarang Enaq pilihan kami sekeluarga.Diharap kpd pengusaha kekalkan ramuan sekarang tanpa MSG dan Non GMO.Semoga terus maju dan diberkati Allah.

Aiman Syahir